ECTS:

7.5

Περίγραμμα Μαθήματος
e-Class

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές θα μπορούν/είναι σε θέση να:

  • γνωρίζουν τις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού
  • γνωρίζουν τις πηγές από τις οποίες αυτές μπορούν να καλυφθούν
  • γνωρίζουν το ρόλο που παίζει η ισορροπημένη δίαιτα με υψηλής ποιότητας και σωστής σύστασης τρόφιμα για την διατήρηση της υγείας του οργανισμού και την αποφυγή ασθενειών
  • γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της δίαιτας για συγκεκριμένες κατηγορίες πληθυσμού (παιδιά, νέους, εγκύους, ηλικιωμένους) και ασθενών (διαβητικοί, καρδιοπαθείς κ.α.)
  • γνωρίζουν την σημασία της σωστής διαδικασίας παραγωγής και συντήρησης των τροφίμων για την εξασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων

Καθηγητές

Επιλέξτε για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε καθηγητή.

Όνομα Τίτλος email
Παγωνοπούλου Όλγα Καθηγήτρια Φυσιολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Επισκέπτρια Καθηγήτρια opagonop@med.duth.gr