Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές θα μπορούν/είναι σε θέση να:
- γνωρίζουν τις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού
- γνωρίζουν τις πηγές από τις οποίες αυτές μπορούν να καλυφθούν
- γνωρίζουν το ρόλο που παίζει η ισορροπημένη δίαιτα με υψηλής ποιότητας και σωστής σύστασης τρόφιμα για την διατήρηση της υγείας του οργανισμού και την αποφυγή ασθενειών
- γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της δίαιτας για συγκεκριμένες κατηγορίες πληθυσμού (παιδιά, νέους, εγκύους, ηλικιωμένους) και ασθενών (διαβητικοί, καρδιοπαθείς κ.α.)
- γνωρίζουν την σημασία της σωστής διαδικασίας παραγωγής και συντήρησης των τροφίμων για την εξασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων
Καθηγητές
Επιλέξτε για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε καθηγητή.
Όνομα | Τίτλος | |
---|---|---|
Παγωνοπούλου Όλγα | Καθηγήτρια Φυσιολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Επισκέπτρια Καθηγήτρια | opagonop@med.duth.gr |