Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν/είναι σε
θέση να:
εκτιμήσουν, αναγνωρίσουν και κατατάξουν με βάση την επικινδυνότητα τους
διάφορους φυσικούς, χημικούς και βιολογικούς τροφογενείς κινδύνους
- αντιληφθούν την σημασία της υιοθέτησης των απαραίτητων μέτρων υγιεινής κατά την παραγωγή τροφίμων για την πρόληψη τροφογενών κινδύνων
- κατανοούν τις πλέον αποδεκτές μεθόδους παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων
- κατανοήσουν τις μεθόδους που εφαρμόζονται για την εκτίμηση της διατηρησιμότητας (χρόνος ζωής) των τροφίμων
- αξιολογούν την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται σαν πόσιμο αλλά και στην παραγωγή των τροφίμων (νερό, πάγος, ατμός) καθώς και τις βέλτιστες μεθόδους επεξεργασία του
- αναγνωρίζουν και κατανοούν την σημασία και χρήση των διατροφικών ισχυρισμών
Καθηγητές
Επιλέξτε για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε καθηγητή.
Όνομα | Τίτλος | |
---|---|---|
Αλεξόπουλος Αθανάσιος | Καθηγητής | alexopo@agro.duth.gr |