PBTF100
ECTS: 30
Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταπτυχιακής εργασίας ο/η φοιτητής/τρια θα είναι σε θέση να: γνωρίζει σε βάθος τα θέματα που πραγματεύεται η μεταπτυχιακή εργασία αναζητεί, αξιολογεί, παραθέτει και χρησιμοποιεί επιτυχώς [...]
PBTF03
ECTS: 7.5
Ειδικά θέματα διατροφής
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές θα μπορούν/είναι σε θέση να: γνωρίζουν τις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού γνωρίζουν τις πηγές από τις οποίες αυτές μπορούν να καλυφθούν γνωρίζουν [...]
PBTF02
ECTS: 7.5
Βιομηχανική υγιεινή
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν/είναι σε θέση να: κατανοήσουν την τις βασικές αρχές της μικροβιολογικής υγιεινής στη βιομηχανία παρασκευής τροφίμων κατανοήσουν εργαστηριακές διαδικασίες δειγματοληψίας και [...]
PBTF01
ECTS: 7.5
Ειδικά κεφάλαια βιοτεχνολογίας τροφίμων
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν/είναι σε θέση να: κατανοήσουν τις βασικές αρχές που διέπουν την επιστήμη της Βιοτεχνολογίας τροφίμων κατανοήσουν τη σύνδεση της επιστήμης της [...]