ECTS:

7.5

Περίγραμμα Μαθήματος
e-Class

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν/είναι σε
θέση να:

  • κατανοήσουν τις βασικές αρχές που διέπουν την επιστήμη της Βιοτεχνολογίας τροφίμων
  • κατανοήσουν τη σύνδεση της επιστήμης της Βιοτεχνολογίας τροφίμων με συγγενικούς κλάδους όπως είναι κυρίως Χημεία Τροφίμων
  • κατανοήσουν και να αυξήσουν την κριτική τους ικανότητα και αντίληψη αναφορικά με σύγχρονα προβλήματα τα οποία αφορούν την υγεία του καταναλωτή τροφίμων, όπως η κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων

Καθηγητές

Επιλέξτε για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε καθηγητή.

Όνομα Τίτλος email
Πλέσσας Σταύρος Καθηγητής splessas@agro.duth.gr