Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν/είναι σε
θέση να:
- κατανοήσουν τις βασικές αρχές που διέπουν την επιστήμη της Βιοτεχνολογίας τροφίμων
- κατανοήσουν τη σύνδεση της επιστήμης της Βιοτεχνολογίας τροφίμων με συγγενικούς κλάδους όπως είναι κυρίως Χημεία Τροφίμων
- κατανοήσουν και να αυξήσουν την κριτική τους ικανότητα και αντίληψη αναφορικά με σύγχρονα προβλήματα τα οποία αφορούν την υγεία του καταναλωτή τροφίμων, όπως η κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
Καθηγητές
Επιλέξτε για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε καθηγητή.
Όνομα | Τίτλος | |
---|---|---|
Πλέσσας Σταύρος | Καθηγητής | splessas@agro.duth.gr |